keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

höö

Heräsin tännää 9:40. Sitte keitin kahvia ja luin iltasanomia. Siinä sivussa iski kauhia nuha, syynä se että söin eilen illalla fazerin sinistä suklaata monta riviä. Ainaku innostun syömää suklaata vähä liikaa, nii tulee kauhia nuha pariksi tunniksi. Ärsyttävää..

Iltasanomissa on kohu-uutinen siitä Antti Rinteen pasta reseptistä, jossa on 10.000kcal.
juustoa, kermaa, pekonia, spagettia. Nam, taidan itekki kokeilla jokupäivä. Mutta en kyllä osta samaa juustoa mikä siinä reseptissä mainitaan, kallista juustoa.. Eikö normaali oltermanni käy? 

Myös oli huvittava aprillipila poliiseilta, lokkipoliisi :D Polokki. Sain kyllä aamun naurut ku luin sen jutun. Kopsaan sen jutun tähän:

Poliisi saa omat ilmavoimat

Sanonta "lentävät tulevat" saa aivan uuden merkityksen, kun poliisi vapauttaa tänään 250 poliisilokkia (lyh. polokki) turvaamaan yleistä järjestystä ja turvallisuutta pääkaupunkiseudulla. Polokki-partioita on koulutettu kaikessa hiljaisuudessa kevään aikana Räyskälän lentokentän alueella.

Polokkeja on tarkoitus käyttää muun muassa tarkkailutehtäviin, yleisötapahtumien valvontaan sekä myöhemmässä vaiheessa myös liikenteen valvontaan. Polokit soveltuvat erityisen hyvin päivystämään automaattisten kameratolppien päällä vastakkaiseen suuntaan.

Peruspolokilla on varusteenaan videokamera ja Virve-puhelin. Poliisin miekkatunnus erottaa polokin valepolokista. Vatipolokki, eli vaativien tilanteiden poliisilokki, voidaan varustaa lisäksi etälamauttimella, kaasusumuttimella ja hapansilakalla.

Polokkitoiminnasta vastaava ylitarkastaja Hannes Astalo Poliisihallituksesta toteaa, että linnut maastoutuvat erinomaisen hyvin suomalaiseen luontoon.

- Erityisen huomaamattomia ovat salapolokit, jotka eivät kanna mukanaan virallisia tunnuksia ja varusteita.

Polokkitoiminta on tarkoitus laajentaa muualle Suomeen, mikäli kokeilu osoittautuu toimivaksi. Suunnitteilla on ollut myös kouluttaa poliisille kokonaan uusia apureita, kuten poravia ja poloisia.




Polokki :D



Hehe..

Lisään tähän vielä tuon Antti Rinteen reseptin, jotta löydän sen nopeasti sitte tulevaisuudessa:

RESEPTI: Antti Rinteen pekonispagetti 

800 g pekonia 

1,5 kpl punaista paprikaa 

6 valkosipulinkynttä 

1 tl jauhettua mustapippuria 

800 g mustaleimaemmentalia raasteena 

500 g spagettia 

6 dl vispikermaa 

5 rkl oliiviöljyä 

Paloittele pekonit ja paista ne pannulla kypsiksi. Lisää kuutioitu paprika, murskatut valkosipulit ja mustapippuri. Sekoita, kunnes paprikat ovat pehmeitä. Lisää kerma. 

Keitä seosta jatkuvasti hämmentäen noin 10 minuuttia. Lisää puolet juustoraasteesta ja sekoita. Siirrä pannu pois levyltä. 

Keitä pari litraa vettä ja lisää sekaan oliiviöljyä. Keitä spagetti kypsäksi ja kaada keitinvesi pois. 

Lisää kastike spagetin sekaan ja sekoita. Lisää loput juustot ja sekoita kunnolla. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua. Rinne tarjoaa pastan raikkaan salaatin kanssa.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti